Ар'єв про пропозиції каналу

Ар'єв про пропозиції каналу "Россия-24" Такеру: На Різдво вся нечисть вилазить

Укрінформ
Пропозиції співробітниці телеканалу «Россия - 24» британському журналісту The Times  Максиму Такеру щодо співпраці у пропагандистській операції для зйомки сюжету з аудіозаписами розмов Президента України Петра Порошенка є нічим іншим, як спецоперацією Росії проти України.

Таку думку у ефірі телеканалу «112 Україна» висловив народний депутат України, голова постійної делегації України у ПАРЄ  Володимир Ар'єв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«В даному разі для  мене жодних сумнівів немає, що це було спецоперація (Росії проти України - ред.), яка була красиво викрита самим журналістом. А те, що ця історія виплила саме на Різдво, я вважаю невипадковим, тому що саме на Різдво вся нечисть вилазить на поверхню», - сказав Ар'єв, коментуючи заяву Такера  щодо дій телеканалу «Россия 24».

На думку народного депутата, Україна може протистояти російській пропаганді у цій гібридній війні.

«У нас є достатньо можливостей (протидіяти російській пропаганді - ред.). І я вважаю, що Україна може просувати одну лише річ у цій ситуації, яка називається правда - правда про все, що відбувається. Лише фактаж, ніяких маніпуляцій, махінацій з інформацією, ніяких брудних спецоперацій, суто правда. Наша сила в правді і тільки в ній», - наголосив Ар'єв.

Раніше британський журналіст The Times  Максим  Такер заявив про те, що співробітниця телеканалу «Россия-24» запропонувала йому співпрацю у пропагандистській операції для зйомки сюжету з аудіозаписами розмов Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-