Західні журналісти не бояться показувати дію кремлівської пропаганди - МІП

Західні журналісти не бояться показувати дію кремлівської пропаганди - МІП

Укрінформ
Для України позитивним є те, що західні журналісти не бояться показувати дію машини російської пропаганди, коментуючи ситуацію щодо заяви британського журналіста The Times Максима Такера, в якій останній стверджував, що співробітниця телеканалу «Россия 24» запропонувала співпрацю у пропагандистській операції для зйомки сюжету з аудіозаписами розмов Президента України Порошенка.

Таку думку в ефірі телеканалу «112 Україна» висловив заступник міністра інформаційної політики - керівник апарату Артем Біденко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Щодо Максима Такера - то, загалом, це позитивно, що західні журналісти починають відкрито розказувати про те, як діє величезна пропагандистська машина російська  - не завжди  чесними методами, намагається підкупати не тільки  грошима, але й обіцянками, славою... Те, що західні журналісти починають цьому протистояти, для нас дуже позитивно», - сказав Біденко.

Він уточнив, що «ми можемо скільки завгодно малювати красиві історії, але якщо їх не буде насправді, це буде явно. Так це відбувається з Росією, щодо їх пропаганди».

Заступник міністра наголосив, що наразі у сьогоднішній ситуації головне - показати історію успіху й у боротьбі з корупцією, і у проведенні реформ.

«Для України сьогодні ключове, - це показати історію успіху, показати  історію боротьби з корупцією, історію проведення і реалізації реформ, тому що будь-яка комунікація, якщо вона  не відображає  реальний світ, - вона не приведе до результату», - сказав Біденко.

Раніше британський журналіст The Times  Максим  Такер заявив про те, що співробітниця телеканалу «Россия 24» запропонувала йому співпрацю  у пропагандистській операції для зйомки сюжету з аудіозаписами розмов Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-