У Києві пограбували майстерню зубних протезів

У Києві пограбували майстерню зубних протезів

Укрінформ
У Дніпровському районі столиці невідомі чоловіки зайшли до помешкання, де займаються виготовленням зубних протезів, та, погрожуючи пістолетом, забрали металевий сейф з грошима.

Про це повідомляє у п'ятницю Відділ комунікації поліції Києва.

"Приїхавши на місце події, правоохоронці встановили, що у квартирі живуть заявник разом із співмешканкою. За місцем проживання він та ще два його колеги займаються виготовленням зубних протезів. Чоловік пояснив, що квартира протягом дня не зачиняється, а в момент розбійного нападу в приміщенні вони знаходились разом з двома цими стоматологами", - йдеться у повідомленні.

У четвер увечері четверо невідомих чоловіків, вдягнутих в темний одяг, зайшли до квартири. Один із них дістав предмет, схожий на пістолет, та наказав усім лягти на підлогу. Другий зловмисник зв’язав руки потерпілим пластиковими стягувачами. Розбійники почали оглядати квартиру, а потім забрали металевий сейф, в якому знаходилися грошові кошти в сумі 10 тисяч доларів США, більше 20 тисяч гривень та 500 євро. Також зловмисники забрали у потерпілих мобільні телефони.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції подія належним чином зареєстрована. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Зловмисникам загрожує до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна. Працівники поліції проводять оперативно-розшукові заходи для встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння даного кримінального правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-