Розенко дав керівництву Одещини місяць, аби розібратися з субсидіями

Розенко дав керівництву Одещини місяць, аби розібратися з субсидіями

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко доручив керівництву Одеської області у найкоротші терміни вирішити всі проблеми, які гальмували процес призначення субсидій.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Ситуація в Одеській області з призначенням субсидій викликає занепокоєння. За останні 3-4 тижні ми побачили прогрес і позитивну динаміку. На сьогодні, за нашими даними, 22% домогосподарств по Одеській області отримують субсидії, три райони - Любашівський, Великомихайлівський і Подільський, - перемістилися із червоної в зелену зону. Але цей показник все ще не дає підстав заспокоюватися і складати руки", - сказав віце-прем'єр на нараді з головами РДА Одеської області щодо ситуації, яка склалася із призначенням житлових субсидій.

Водночас він підкреслив, що ситуація з призначенням субсидій в Одеській області має бути "серйозно виправлена" максимум за місяць.

Розенко наголосив на необхідності залучати до оформлення субсидій працівників органів Пенсійного фонду, служби зайнятості, безробітних тощо та посилити інформаційну роботу серед громадян у кожному районі, щоб розвіяти міфи, які існують навколо системи субсидій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-