Прикордонники разом з усією Україною вшанували пам’ять жертв Голодоморів

Прикордонники разом з усією Україною вшанували пам’ять жертв Голодоморів

Відео
Укрінформ
У День пам’яті жертв Голодоморів керівництво та співробітники ДПСУ долучилися до загальнодержавних заходів вшанування пам'яті жертв вчиненого комуністичним тоталітарним режимом геноциду Українського народу.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Прикордонники вшанували пам’ять про невинно убієнних в кожному прикордонному підрозділі та пунктах пропуску. На території військових містечок приспустили Державний Прапор України, а о 16.00 в пунктах пропуску та на відділах прикордонної служби охоронці кордону запалили свічки", - йдеться у повідомленні.

В Києві в Адміністрації Державної прикордонної служби на Головному центрі управління службою зібралися всі, хто в цей день був залучений до служби. Шикувалися прикордонники поряд з ритуальними майданчиками, перед якими запалили лампадки, і в органах охорони кордону та навчальних закладах. При цьому в районі проведення АТО прикордонники вшановували пам'ять жертв під звуки обстрілів з боку російських найманців.

В Академії Держприкордонслужби курсанти, зокрема, сформували свічку, тим самим віддаючи шану жертвами геноциду Українського народу.

В той же час у пунктах пропуску до акції, окрім прикордонників, долучилися інші представники контрольних служб та громадяни, які перетинали державний кордон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-