Росіяни за добу вбили трьох жителів Донеччини, ще 14 поранені

Росіяни за добу вбили трьох жителів Донеччини, ще 14 поранені

Укрінформ
Минулої доби, 28 травня, російська армія вбила трьох жителів Донецької області, ще 14 людей дістали поранення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін.

«За 28 травня росіяни вбили 3 жителів Донеччини: 2 у Торецьку і 1 у Селидовому. Ще 14 людей в області за добу дістали поранення», - зазначив він.

Читайте також: Росіяни вдарили 1,5-тонною авіабомбою по Олексієво-Дружківці на Донеччині, троє поранених

Як наголосив Філашкін, загальна кількість жертв російських військ на Донеччині (1982 загиблих і 4942 поранених) подана без урахування Маріуполя та Волновахи.

Російські війська за минулу добу 17 разів обстріляли населені пункти у трьох районах Донецької області, внаслідок чого пошкоджено будинки та інфраструктурні об’єкти, повідомив у Фейсбуці начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

«Всього за добу росіяни 17 разів обстріляли населені пункти Донеччини», - написав Філашкін.

За його словами, у Курахівській громаді у Покровському районі пошкоджено 4 будинки у Гострому і будинок у Курахівці. У Селидовому 1 людина загинула й 1 поранена, зруйновано будинок, пошкоджено 10 будинків і крамницю.

У Краматорському районі внаслідок обстрілів в Олексієво-Дружківці поранені 7 людей, пошкоджено близько сотні будинків. У Краматорську пошкоджено будинок і нежитлову споруду. У Костянтинівці поранено людину, пошкоджено 8 багатоповерхівок, 3 інфраструктурні об'єкти та підприємство.

Читайте також: На Донеччині усунули декілька пошкоджень газових мереж унаслідок бойових дій

Філашкін зазначив, що у Часовоярській громаді в Бахмутському районі пошкоджені 5 приватних будинків, багатоповерхівка і нежитлова будівля. У Торецьку 2 людини загинули і 3 поранені, пошкоджено 6 багатоповерхівок, 6 адмінбудівель та 2 інфраструктурні об'єкти. У Північному пошкоджено 18 будинків, у Сіверську - будинок і адмінбудівлю.

Начальник ОВА додав, що з лінії фронту за добу евакуювали 165 людей, у тому числі 15 дітей.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок удару авіабомб по Торецьку загинули двоє людей, ще троє з пораненнями перебувають у лікарні.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-