Росіяни скинули три авіабомби на будинки в центрі Торецька - двоє загиблих, є поранені

Росіяни скинули три авіабомби на будинки в центрі Торецька - двоє загиблих, є поранені

Фото
Укрінформ
Внаслідок обстрілу російською армією авіабомбами Торецька, загинуло двоє людей, ще троє отримали поранення та перебувають у лікарні.

Про це повідомляє в Телеграмі прокуратура Донецької області, передає Укрінформ.

«За даними слідства, 28 травня 2024 року, о 18:00, війська рф атакували 3 авіабомбами м. Торецьк. Окупанти поцілили по житловому кварталу в центральній частині міста», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що внаслідок прямого влучання зруйновано під’їзди у двох багатоповерхових будинках та будівлю підприємства. Тілесні ушкодження, несумісні з життям, отримали 63-річний місцевий мешканець та його дружина. Поранень різного ступеня тяжкості зазнали троє жінок віком 24, 53 і 63 років. Постраждалих доставлено до лікарні, де їм надається кваліфікована медична допомога.

Читайте також: Удар по Харкову: росіяни скинули авіабомби на гольф-клуб

«Остаточна кількість загиблих встановлюється. Попередньо, російські війська застосували для атаки на населений пункт бомби «КАБ-250»», - додають у прокуратурі.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове рслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 27 травня, російська армія вбила одного жителя Донецької області, ще троє людей дістали поранення.

Фото: Донецька обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-