На Донеччині усунули декілька пошкоджень газових мереж унаслідок бойових дій

На Донеччині усунули декілька пошкоджень газових мереж унаслідок бойових дій

Укрінформ
На Донеччині за минулий тиждень фахівці усунули декілька наслідків бойових дій на газових мережах.

Про це повідомляє АТ «Донецькоблгаз» у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«У Костянтинівці протягом тижня на газових мережах виявлено 8 пошкоджень, які виникли внаслідок бойових дій та спричинили за собою тимчасове відключення від газопостачання 3 абонентів… У Лимані протягом тижня вдалося відновити доступ до газу до 163 абонентів з 321, які залишились без газу внаслідок бойових дій», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що також пошкодження на газових мережах внаслідок обстрілу було зафіксовано у селищі Іллінівка, і до абонента демонтовано газопровід-ввід у зв’язку з руйнацією будинку.

Також у селі Нова Полтавка фахівцям вдалося відновити газопостачання до 108 абонентів, які залишились без газу внаслідок обстрілу минулого тижня. І тут газова служба продовжує аварійно-відновлювальні роботи з ліквідації наслідків бойових дій на системі газопостачання.

У Покровську протягом тижня на газових мережах виявлено п’ять пошкоджень, які виникли внаслідок бойових дій та спричинили за собою тимчасове відключення від газопостачання 126 абонентів. Відновити доступ до газу вдалося до 118 домоволодінь.

Читайте також: У Лимані відновили газопостачання, пошкоджене обстрілами у ніч на 9 травня

У Слов’янську на газових мережах було виявлено одне пошкодження, яке виникло внаслідок бойових дій. Крім цього, у місті внаслідок аварійної ситуації, пов’язаної з газом, тимчасово було відключено вісім абонентів. За зверненнями споживачів у місті відновлено газопостачання до 12 приватних будинків, після ремонтних робіт відновлено газопостачання до 65 квартир.

Крім того, за інформацією Донецькоблгазу, внаслідок пошкодження на газопроводі без газопостачання залишаються село Дробишеве (248 абонентів) та село Ярова (10 абонентів).

У місті Краматорськ відновлено газопостачання до 168 квартир після відключення для встановлення газових лічильників. Після ремонтів на фланцевих з’єднаннях поновлено доступ до газу до 64 квартир.

Як повідомлялося, Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту - близько 300 км. На підконтрольній українській владі території Донеччини наразі залишаються близько 472 тисяч жителів.

Фото: Донецькоблгаз

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-