У Хмельницькому на підтримку ЗСУ виділили ще понад ₴85 мільйонів

У Хмельницькому на підтримку ЗСУ виділили ще понад ₴85 мільйонів

Фото
Укрінформ
Хмельницька міська рада додатково виділила понад 85 мільйонів гривень на допомогу Силам оборони та підтримку військовослужбовців.

Таке рішення ухвалили депутати міськради на засіданні сесії 22 травня, передає кореспондент Укрінформу.

“Завдяки перевиконанню у березні-квітні дохідної частини міського бюджету ми маємо змогу внести зміни у кілька наших програм і довиділити 85,8 мільйона гривень на найпріоритетніші сьогодні напрямки – підтримку Сил оборони і допомогу родинам військових”, - сказав перед голосуванням міський голова Олександр Симчишин.

Депутати одноголосно підтримали надання 64,4 мільйона гривень субвенції військовим частинам, зокрема близько 31 мільйона – на закупівлю дронів, квадрокоптерів, засобів РЕБ і РЕР. На виплату матеріальної допомоги родинам загиблих захисників і пораненим для реабілітації додали 15 мільйонів. Ще 5,4 мільйона з місцевого бюджету витратять на заходи територіальної оборони й безпеки та один мільйон – на фінансування діяльності комунальної установи “Ветеранський простір”.

Читайте також: Хмельницький передав військовим «бандеромобіль» та FPV-дрони

Також під час сесії проголосували за виділення понад 34 мільйонів на ремонт укриттів у школах, медичних закладах та житлових будинках і 3,2 мільйона – на заміну вікон у багатоповерхівках, які зазнали пошкоджень від ворожих атак.

Як повідомлялось, Хмельницька громада передала військовим дрони з тепловізорами на 2,5 мільйона гривень. 

Фотографії Лілії Коцюк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-