У Львові стартував медичний форум та спеціалізована виставка сучасного обладнання та інновацій

У Львові стартував медичний форум та спеціалізована виставка сучасного обладнання та інновацій

Фото
Укрінформ
У Палаці мистецтв розпочався Львівський медичний форум та 28-ма спеціалізована виставка «ГалМед».

Про це повідомляє Львівська обласна рада, передає Укрінформ.

«Рівень сьогоднішньої події є дуже високим. Окрім війська, медицина є в пріоритеті обласної влади та влада на місцях. Також ми приділяємо значну увагу нашим обласним закладам охорони здоров’я. Бажаю учасникам фахових плідних дискусій, обміну досвідом, налагодження співпраці та вивчення передових технологій», - сказав в.о. керуючого справами Львівської обласної ради Ярослав Гасяк.

Участь у форумі беруть науковці, спеціалісти в різних галузях медицини, представники фірм-виробників медичного обладнання Європи та усієї України.

«За роки свого існування саме цей захід став ідеальним місцем для просування новинок галузі медицини, методик лікування та передових технологій, обміну досвідом між спеціалістами різних регіонів України та з-за кордону», - зазначають організатори.

Читайте також: Підтримку ВООЗ торік отримали понад 800 медустанов України

Медичний форум має дуже насичену програму. Впродовж трьох днів буде проведено низку науково-практичних конференцій, фахових шкіл, майстер-класів та практичних демонстрацій за участю провідних спеціалістів та відомих фірм-виробників галузі.

За інформацією управління охорони здоров'я ЛМР, у медичному Форумі беруть участь близько 60 спеціалізованих компаній та представлено майже 300 брендів.

У Львові розпочався медичний форум та 28-ма спеціалізована виставка «ГалМед» / Фото: Львівська міська рада

Також під час виставки відбудеться спеціалізована експозиція «Реабілітація».

Паралельно з виставкою «ГалМед» буде проходити 13-та спеціалізована виставка «Дентал Експо», в експозиції якої близько 80 компаній представлять широкий спектр новітнього стоматологічного обладнання та наукові заходи у цій галузі.

Форум проходить за підтримки МОЗ України.

Як повідомляв Укрінформ, в лютому у Львові відбувся форум «Почуй лікаря». Це просвітницький проєкт Львівської ОВА, у межах якого волонтери проводять для учнів у школах лекції про здоровий спосіб життя та профілактику захворювань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-