Із Дніпра передали на фронт вантажівки, тепловізори та пристрої нічного бачення

Із Дніпра передали на фронт вантажівки, тепловізори та пристрої нічного бачення

Відео
Укрінформ
Відповідальний бізнес Дніпра передав військовим частинам на Запорізькому напрямку та сході 11 потужних вантажівок і майже 70 тепловізорів та пристроїв нічного бачення.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

“Разом із командувачем військ ОК "Схід" Андрієм Гнатовим передали військовим частинам 11 вантажівок. Це тільки одна з партій – загалом цими днями на передову відправляються понад півсотні таких. На підмогу оборонцям – й тепловізори та пристрої нічного бачення. Їх майже сім десятків. Обладнання незамінне, аби вчасно виявляти та знешкоджувати ворога", - поінформував Лисак.

За його словами, вантажівки є саме тими автівками, які потрібні для фронтового бездоріжжя. Вони надійні, повнопривідні, мають високий кліренс.

Кожна з машин пройшла техогляд і вже готова виконувати бойові завдання, а саме: перевозити боєприпаси, буксирувати техніку й озброєння.

“Потужна допомога – від відповідального бізнесу. Друзів, які завжди готові підтримати найнеобхіднішим. Завжди відгукуються на запити захисників”, - додав начальник ОВА.

Читайте також: Кличко передав від громади столиці військову техніку захисникам на Харківщині

Як повідомляв Укрінформ, Вінницька громада передала прикордонникам, які виконують бойові завдання на сході країни, понад 240 дронів і тепловізори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-