Два Patriot для Харкова змінять ситуацію: Зеленський показав наслідки удару РФ по базі відпочинку

Два Patriot для Харкова змінять ситуацію: Зеленський показав наслідки удару РФ по базі відпочинку

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський висловив співчуття рідним загиблих і поранених через ракетний удар по цивільному об'єкту у Харківському районі.

Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Лише сьогодні й лише внаслідок одного з обстрілів Харківщини 16 людей постраждали, п’ять – загинули. Мої співчуття рідним і близьким", - написав Зеленський.

Відео: Офіційний канал Президента України

Він наголосив, що єдиним способом Росії продовжувати агресію є ракети, бомби, артилерія. "Світ може зупинити російський терор – і для цього дефіцит політичної волі лідерів має бути подоланий. Два «Петріоти» для Харкова принципово змінять ситуацію", - зауважив Зеленський.

Росія завдала ракетного удару по базі відпочинку на Харківщині / Фото: Поліція Харківської області та Олег Синєгубов, голова Харківської ОДА

За його словами, системи ППО для інших українських міст і достатній обсяг підтримки для воїнів на передовій забезпечать програш російського терору.

"Дякую всім лідерам та державам, які це розуміють і діють дійсно рішуче, щоб наблизити справедливе завершення війни та відповідальність терористів", - додав Зеленський.

Читайте також: Серед загиблих внаслідок атаки Росії у Харківському районі - вагітна жінка

Як повідомлялося, у неділю, 19 травня, росіяни атакували цивільний об'єкт у Харківському районі ракетою «Іскандер-М». Внаслідок обстрілу травмовано 16 людей, 5 людей загинули. Серед постраждалих - 8-річна дитина з легкими тілесними ушкодженнями. 8 поранених перебувають у тяжкому стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-