У Києві пройшла акція «Не мовчи! Полон вбиває!» на підтримку полонених захисників Маріуполя

У Києві пройшла акція «Не мовчи! Полон вбиває!» на підтримку полонених захисників Маріуполя

Фото
Укрінформ
У Києві на Подолі відбулася акція "Не мовчи! Полон вбиває!" на підтримку захисників Маріуполя, всіх полонених та зниклих безвісти, а також їхніх родин.

Як передає Укрінформ, про це Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими повідомив у Фейсбуці.

Незважаючи на прохолодну і дощову погоду кілька сотень учасників стали на перетині вулиць Набережно-Хрещатицька та Нижній і Верхній Вал.

Кияни вийшли на акцію "Не мовчи! Полон вбиває!" / Фото: Євген Котенко, Укрінформ

Люди вишикувалися вздовж проїжджої частини й тримали в руках транспаранти зі словами підтримки та закликами про звільнення оборонців Маріуполя.

Частина активістів доєдналася до акції у форматі автопробігу - колона з кількох десятків автомобілів проїхала вулицями історичного центру столиці.

Читайте також: Червоний Хрест ще не відповів Україні, скільки разів намагавася відвідати її полонених

В акції "Не мовчи! Полон вбиває!" також взяли участь представники Координаційного штабу.

У Коордштабі зауважили, що вони разом із громадськими організаціями, що об’єднують рідних полонених та зниклих безвісти захисників, докладають максимум зусиль аби повернути з російської неволі всіх військовополонених та цивільних українців.

Як повідомляв Укрінформ, Світовий конгрес українців закликав керівників країн, церков, міжнародних гуманітарних і правозахисних організацій та людей доброї волі докласти всіх можливих зусиль для найшвидшого звільнення з російського полону захисників Маріуполя, а також та всіх інших полонених українців – військових і цивільних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-