В Одесі представники ООН оглянули будинок, що постраждав від обстрілу 2 березня

В Одесі представники ООН оглянули будинок, що постраждав від обстрілу 2 березня

Фото, відео
Укрінформ
Представники Управління з координації гуманітарних справ ООН 21 березня в Одесі оглянули будинок, в який вночі 2 березня влучив ворожий дрон.

Про це в Телеграмі повідомили в Одеській міськраді, передає Укрінформ.

«Мер Одеси Геннадій Труханов разом з представниками Управління з координації гуманітарних справ Організації Об’єднаних Націй (УКГС ООН) виїхали на місце трагедії на просп. Добровольського», - йдеться у дописі.

За словами представниці УВКБ ООН Кароліни Ліндхольм Біллінг, яка наразі виконує обов'язки гуманітарної координаторки системи ООН в Україні, сьогодні їх основна місія полягає у визначені подальших напрямків міжнародної допомоги, а також у документуванні та інформуванні про поточну ситуацію, щоб світ не втрачав уваги до України. Представниця ООН зазначила, що наразі спостерігається тенденція збільшення обстрілів Одеси та кількості загиблих людей.

Мер Одеси подякував за допомогу міжнародним партнерам та проінформував їх щодо протиаварійних заходів, які наразі проводяться в будинку.

Читайте також: Ворожі дрони в Одесі пошкодили багатоповерхівку та склади

Як повідомляв Укрінформ, уночі 2 березня російські загарбники атакували Одесу ударними безпілотниками. Внаслідок влучання у багатоповерховий житловий будинок в спальному районі міста зруйновано під'їзд із 18 квартирами.

Унаслідок ворожого удару загинули 12 громадян, зокрема п'ятеро дітей.

Фото: Одеська міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-