У Сумській ОВА спростували фейк росіян про «наступ» на область

У Сумській ОВА спростували фейк росіян про «наступ» на область

Укрінформ
Сумська обласна військова адміністрація спростовує поширений росіянами у соцмережах фейк про масований наступ на Сумщину.

Про це ОВА повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Вкотре у соцмережах ворог розповсюджує інформацію про масований наступ на Сумщину. Це фейк, спрямований на дестабілізацію та підвищення панічних настроїв серед жителів області", - наголошується в повідомленні.

Як сказав начальник Сумської ОВА Володимир Артюх, станом на сьогодні ударних угрупувань ворога біля кордонів Сумської області не зафіксовано.

Читайте також: Обстріли Сумщини: в 11 громадах за добу пролунали 265 вибухів

Також зазначається, що Сумська обласна військова адміністрація та районні військові адміністрації, керівництво громад та силових структур знаходяться на місцях.

«Збройні сили України готові до будь-яких викликів і за потреби можуть дати гідну відсіч ворогу», - підкреслюється в повідомленні.

Разом з тим в ОВА вказують, що в регіоні зберігається небезпека з повітря та обстрілів прикордонних громад, і просять громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 12 березня, вночі та зранку росіяни здійснили 9 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 96 вибухів.

Фото: Сумська обласна рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-