Поранені через обстріл Селидового залишаються у лікарнях, одна людина - у важкому стані

Поранені через обстріл Селидового залишаються у лікарнях, одна людина - у важкому стані

Укрінформ
Поранені внаслідок обстрілу Селидового 14 лютого залишаються у лікарнях, з них 11 осіб - в медзакладах Донеччини, одна жінка у тяжкому стані перебуває у лікарні ім. Мечнікова у місті Дніпро.

Про це із посиланням на начальника Селидівської міської військової адміністрації Анатолія Немченка повідомляє Суспільне, передає Укрінформ.

"11 поранених перебувають у лікарнях Покровська та Мирнограда, їх стан стабільний, середньої важкості. Одна жінка у важкому стані — у лікарні Мечнікова. Це операторка котельні лікарні", — зазначив очільник МВА.

За його інформацією, всім пораненим надають необхідну медичну допомогу.

Також Немченко розповів, що це вже другий удар по міський лікарні Селидового. Під час першого обстрілу 21 листопада 2023 року була зруйнована поліклініка та інфекційне відділення.

Читайте також: У Селидовому основний удар росіян прийшовся по пологовому відділенню - Клименко

"Ми залишились без лікарні. Тут працювало понад 350 людей. Зараз продовжуються роботи з ліквідації наслідків. Лікарню будемо переносити в іншу будівлю", — прокоментував Немченко.

Як повідомляв Укрінформ, вночі 14 лютого російські війська обстріляли медичний заклад та будинок у Селидовому. Основний удар російських ракет прийшовся по пологовому відділенню. Троє людей загинули, зокрема дитина і вагітна жінка, ще 12 поранені, з них четверо дітей.

За словами голови Донецької обласної державної адміністрації Вадима Філашкіна, росіяни випустили по Селидовому чотири ракети.

Фото: поліція Донеччини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-