Загарбники готуються створити картинку масового голосування на псевдовиборах

Загарбники готуються створити картинку масового голосування на псевдовиборах

Укрінформ
На тимчасово окупованій території Запорізької області окупанти готуються до фейкових "виборів" та вже намагаються створити ілюзію "масової явки".

Про це в Телеграмі повідомляє міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

“Окупанти не залишать без агітації жодного мешканця ТОТ та готують картинку масового голосування на чергових незаконних виборах. Мешканцям вже влаштували телефонний терор з "опитуваннями" щодо голосування. У лютому колаборанти з окупантами підуть по домівках, щоб змусити людей брати участь у фейковому волевиявленні”, - написав він.

За словами Федорова, загарбники роблять все, щоб забезпечити картинку масової участі у "виборах". Зокрема, вони спростили законодавство і взяти участь у "виборах" можна за будь-яким документом.

Проголосувати зможуть також завезені працівники. Фейкові "вибори" триватимуть кілька днів.

Федоров нагадав, що будь-які "вибори" на тимчасово окупованих територіях є незаконні, а участь в організації таких заходів - кримінальне правопорушення.

Читайте також: Окупанти погрожують зменшити фінансування ТОТ, якщо там не забезпечать планову явку на «виборах»

Як повідомлялось, ворог змушує людей на ТОТ отримувати російські паспорти. Без нього сьогодні на тимчасово окупованих територіях неможливо отримати медичну допомогу, їздити на авто тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-