Обстріл Новогродівки: за ДНК ідентифікували матір загиблої дівчинки, пошукові роботи завершили

Обстріл Новогродівки: за ДНК ідентифікували матір загиблої дівчинки, пошукові роботи завершили

Укрінформ
Поліцейські ідентифікували всіх членів родини, які загинули внаслідок російського обстрілу в Новогродівці Донецької області, пошукові роботи завершені.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство внутрішніх справ повідомляє у Фейсбуці. 

“Пошукові роботи в Новогродівці завершені. Криміналісти ідентифікували всіх членів родини, яку вбила російська ракета”, - ідеться у повідомленні.

Один із знайдених на місці обстрілу фрагментів тіла належить 33-річній жінці, яку шукали тиждень. Особу загиблої встановили за допомогою ДНК-аналізу.

Раніше поліцейські ідентифікували її чоловіка та 8-річну доньку. 

Російська ракета забрала життя чотирьох людей: молодої родини та 62-річного чоловіка.

Читайте також: Армія РФ за добу атакувала 10 областей - зведення ОВА

Як повідомляв Укрінформ, вночі з 29 на 30 листопада російські війська вдарили одночасно шістьма ракетами С-300 по Покровському району Донецької області. Під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка та Мирноград.

У Новогродівці у результаті обстрілу повністю зруйновано 7 квартир, пошкоджено 20 квартир та об'єкт критичної інфраструктури. Із-під завалів у Новогродівці у перший день пошуково-рятувальних робіт дістали тіла двох загиблих.

Вранці 4 грудня у Новогродівці з-під завалів дістали тіло 8-річної дівчинки, онуку впізнала бабуся. 5 грудня з-під завалів вилучили фрагменти тіл, проводитиметься ДНК-експертиза.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-