Обстріл Новогродівки: поліція ідентифікувала за ДНК батька загиблої дівчинки

Обстріл Новогродівки: поліція ідентифікувала за ДНК батька загиблої дівчинки

Укрінформ
Поліцейські ідентифікували загиблого в Новогродівці після російського обстрілу чоловіка за допомогою ДНК-аналізу – це батько дівчинки, тіло якої знайшли після цього обстрілу раніше.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Міністерства внутрішніх справ, передає Укрінформ.

«На місці влучання ворожої ракети в багатоквартирний будинок рятувальники виявили фрагменти тіла людини. Криміналістам вдалося встановити особу загиблого. Це 35-річний батько дівчинки, тіло якої знайшли під завалами раніше. Батько та 8-річна донька ідентифіковані. Пошукова операція триває — шукають жінку», - зазначили у МВС.

Читайте також: Ракетний удар по Новогродівці: під завалами знайшли фрагменти тіл, проведуть ДНК-експертизу

Як повідомлялося, вночі з 29 на 30 листопада російські війська вдарили одночасно шістьма ракетами С-300 по Покровському району Донецької області. Під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка та Мирноград.

У Новогродівці у результаті обстрілу повністю зруйновано 7 квартир, пошкоджено 20 квартир та об'єкт критичної інфраструктури. Із-під завалів у Новогродівці у перший день пошуково-рятувальних робіт дістали тіла двох загиблих.

Вранці 4 грудня у Новогродівці з-під завалів дістали тіло 8-річної дівчинки, онуку впізнала бабуся. 5 грудня з-під завалів вилучили фрагменти тіл, проводитиметься ДНК-експертиза.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-