В Авдіївці залишаються 1336 жителів

В Авдіївці залишаються 1336 жителів

Укрінформ
В Авдіївці зменшилася кількість місцевих жителів, які хочуть евакуюватися. Наразі в місті перебуває 1336 людей.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповів начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш.

«Триває евакуація. Трішки зменшилася кількість людей, які мають бажання виїжджати. Сьогодні, не дивлячись ні на що, нам вдалося вивезти з міста чотири людини. Станом на зараз в місті залишаються 1336 людей. На завтра трохи більше людей планується евакуювати. Будемо дивитися на безпекову ситуацію», - зазначив Барабаш.

Читайте також: Росіяни хочуть оточити Авдіївку, але уникнути входу в місто - розвідка Естонії

За його словами, ворог ще більше обстрілює евакуаційну дорогу та застосовує FPV-дрони. Наразі є три групи волонтерів, які допомагають людям виїжджати з міста.

Барабаш додав, що в місто завозять продукти харчування, резервів яких наразі вистачає. Натомість чисту воду доставляють лише для об’єктів критичної інфраструктури та волонтерського пункту, а забезпечити нею містян поки немає можливості. Люди використовують воду зі свердловин, бо іншого варіанту немає.

Читайте також: Темп відродження Авдіївки залежатиме від відновлення коксохімічного заводу - Барабаш

Як повідомляв Укрінформ, під Авдіївкою вороги починають здаватися в полон - за ніч "обрали життя" близько десятка загарбників.

Фото: Олександр Тарнавський, Телеграм 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-