На двох трасах Одещини перекрили рух вантажівок через негоду

На двох трасах Одещини перекрили рух вантажівок через негоду

Укрінформ
На трасах М-15 Одеса – Рені та М-28 Одеса – Южне на Одещині у зв'язку з несприятливими погодними умовами перекрили рух вантажного транспорту.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Одеської ОВА Олег Кіпер із посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури, передає Укрінформ.

«У зв’язку з негодою перекрито рух на автомобільних дорогах загального значення. Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області повідомляє про перекриття руху великовагових транспортних засобів на трасах М-15 Одеса – Рені та М-28 Одеса – Южне з 8.30 26 листопада орієнтовно на 12 годин», - написав Кіпер.

Він зауважив, що на дорогах слизько, є замети, непроїзні місця, затори та ДТП.

«Інформація про відновлення руху автотранспорту буде надана додатково. Просимо всіх водіїв не виїжджати з дому, а перечекати несприятливі погодні умови», - додав очільник ОВА.

Читайте також: У понеділок в'їзд фур до Києва буде обмежений

Як повідомлялося, синоптики прогнозували на 26 - 27 листопада суттєве ускладнення погодних умов майже на всій території України, крім західних областей. Рятувальники закликали українців у ці дні по змозі залишатися вдома.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-