У понеділок в'їзд фур до Києва буде обмежений

У понеділок в'їзд фур до Києва буде обмежений

Укрінформ
В'їзд у Київ великогабаритного транспорту в понеділок, 27 листопада, буде обмежений з огляду на очікувані сильні снігопади та ожеледицю.

Про це Київський міський голова Віталій Кличко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

“Сильні снігопади й ожеледицю прогнозують синоптики в Києві 26-27 листопада. Зокрема, вдень 26 листопада та вночі 27 листопада очікується значний приріст снігового покриву та посилення вітру до 17-22 м/с, хуртовини, снігові замети, на дорогах – ожеледиця. В'їзд у місто великогабаритного транспорту в понеділок, 27 листопада, буде обмежений”, - написав Кличко.

Він звернувся до водіїв і пішоходів бути максимально обережними на дорогах та без нагальної потреби у ці дні не виїжджайти в місто на приватному транспорті.

“Скористайтеся громадським транспортом. А якщо виїхали автівкою, не паркуйте її вздовж узбіччя доріг і на тротуарах. Це заважає роботі снігоприбиральної техніки”, - закликав столичний голова.

Він поінформував, що цього сезону в Києві на дорогах, мостах і тротуарах працюватимуть 525 одиниць основної і додаткової спецтехніки Київавтодору. У місті заготовлено 17,3 тисячі тонн солі та 54,5 тисячі тонн піску.

Читайте також: У Києві та області прогнозують хуртовини, снігові замети та ожеледицю

Як повідомлялося, в Україні на кілька днів оголосили штормове попередження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-