Клас безпеки відкрили для учнів ліцею на Івано-Франківщині - U-LEAD

Клас безпеки відкрили для учнів ліцею на Івано-Франківщині - U-LEAD

Фото
Укрінформ
Фонд міжнародної солідарності в Україні за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» відкрив в ліцеї у селі Росохач на Городенківщині (Івано-Франківщина) клас безпеки, де представники добровільної пожежної команди (ДПК) ділитимуться з учнями досвідом.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сторінку U-LEAD у Фейсбуці.

«Такі класи наразі необхідні, адже діти мають вміти діяти у будь-яких небезпечних ситуаціях», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що завдяки польським партнерам минулого року у селі Росохач відкрили підрозділ добровільної пожежної команди. Координатор з питань цивільного захисту Фонду міжнародної солідарності в Україні Юрій Благута передав добровольцям необхідне спорядження та обладнання.

«Підрозділ ДПК розташований поблизу ліцею, тож добровольці передають свій досвід підростаючому поколінню, а саме учасникам команд юних рятувальників-пожежних», - додали в U-LEAD.

Як наголошують ініціатори проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», вони раді втілювати у життя цікаві ідеї задля покращення безпеки в громадах.

Читайте також: U-LEAD і благодійний фонд «SavED» підготували посібник зі створення освітніх центрів

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян та розширює можливості громад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-