Зі Львова депортували росіянку, яка намагалася укласти фіктивний шлюб з українцем

Зі Львова депортували росіянку, яка намагалася укласти фіктивний шлюб з українцем

Укрінформ
Міграційна служба депортувала росіянку, яка двічі за рік порушила законодавство — не виїхала з України, коли завершився термін посвідки, та намагалася укласти фіктивний шлюб, щоб уникнути депортації.

Про це у Фейсбуці повідомила Міграційна служба Львівської області, передає Укрінформ.

«На Львівщині виявили росіянку, яка нелегально перебувала в країні. Громадянка Російської Федерації неодноразово порушувала міграційне законодавство: вперше - після завершення терміну посвідки не покинула територію України; вдруге - спробувала легалізувати перебування через фіктивний шлюб у Одесі», - йдеться у повідомленні.

Фото: Міграційна служба Львівської області
Фото: Міграційна служба Львівської області

Зазначається, що у серпні жінку виявили у Львові працівники міграційної служби Львівської області та притягнули до адміністративної відповідальності за ч.3 статті 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України», а також було прийнято рішення про її примусове видворення із забороною в’їзду терміном на 5 років.

Тоді росіянку помістили у Волинський пункт тимчасового тримання іноземців та осіб без громадянства, з метою забезпечення виконання рішення про примусове видворення за межі України.

Читайте також: Забирали паспорти і гроші: росіяни депортували літніх українців та осіб з інвалідністю

У жовтні громадянку країни-агресора видворено за межі території України і за численні порушення міграційного законодавства заборонено в’їзд в Україну терміном 8 років, підкреслили у Міграційній службі.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України викрила двох агенток ФСБ РФ, які розвідували бойові позиції системи протиповітряної оборони Збройних сил України та передавали ворогу особисті дані українських захисників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-