Для школярів окупованої Луганщини запровадили додаткові уроки «новітньої історії РФ»

Для школярів окупованої Луганщини запровадили додаткові уроки «новітньої історії РФ»

Укрінформ
У школах на тимчасово захоплених територіях Луганської області загарбники запровадили для дев'ятикласників додаткові уроки «історії Росії ХХІ сторіччя».

Про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

«Якщо раніше історію ХХІ сторіччя школярі вивчали в 11-му класі, то цьогоріч у навчальних закладах так званої «ЛНР» додаткові години із зазначеного предмета ввели для 9-класників», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, значна частина курсу присвячена війні Росії проти України.

«Пропаганда працює із завтрашніми випускниками заздалегідь. Обов’язковий військовий облік ще попереду – тільки-но виповниться 17» - підкреслили в обладміністрації.

Читайте також: Росіяни посилили пропаганду серед українських дітей на ТОТ - Федоров

Окрім того, загарбники регулярно перевіряють приватні будинки у селах на наявність господарів. «Чим менше населений пункт, тим легше помітити відсутність. Якщо «добрі сусіди» ще не донесли. При кожному рейді розпочинається чергова хвиля мародерства, яка нещодавно відбулася у Преображенному на Сватівщині», - додали в ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захопленій території Луганщини росіяни вбудовують в мобільні мережі систему оперативно-розшукових заходів для тотального контролю за користувачами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-