На Луганщині росіяни вбудовують у мобільні мережі систему контролю за комунікаціями

На Луганщині росіяни вбудовують у мобільні мережі систему контролю за комунікаціями

Укрінформ
На тимчасово захопленій території Луганської області росіяни вбудовують в мобільні мережі систему оперативно-розшукових заходів для тотального контролю за комунікаціями користувачів.

Про це у Фейсбуціповідомляє обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"Загарбники будують власні мобільні мережі на Луганщині. Однак усі обмеження стосовно відсутності чи наявності зв’язку та інтернету в окремих населених пунктах будуть залишені", - ідеться в повідомленні.

Більш того, підкреслюють в ОВА, "встановлюється обладнання для забезпечення функцій оперативно-розшукових заходів, що дозволяє вести тотальний контроль за комунікаціями користувачів. росіяни намагатимуться контролювати кожен дзвінок і кожне повідомлення".

Як зазначають в обладміністрації, шахти "Східвугілля" у так званій "ЛНР" працюють на генераторах, тому що на підприємстві відключили електроенергію за несплату. Із 17:00 і до ранку генератори вимикають, і гірники вимушені працювати у темряві. Борг компанії вже перевищив два мільярди рублів.

За словами начальника ОВА Артема Лисогора, "після значних втрат, які росіяни зазнали під час майже безперервних штурмів, вчора вони вирішили перегрупуватися і в наступ не пішли ані на Лиманському напрямку, ані на Куп’янському".

Читайте також: Населення Луганщини за час російської окупації скоротилося на 40% - Центр нацспротиву

Прифронтові села залишаються під прицілом ворога. По них росіяни б’ють із артилерії, мінометів, танків, застосовують авіацію і безпілотники. Під вогнем знов опинилися Білогорівка, Невське та населені пункти навколо нього.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захопленій ще в 2014 році території Луганщини росіяни відновили мобілізацію шахтарів до війська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-