Зеленський і Рютте відвідали шпиталь в Одесі

Зеленський і Рютте відвідали шпиталь в Одесі

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський і Прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте відвідали шпиталь в Одесі.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський повідомив в Фейсбуці і оприлюднив відповідне відео.

"Одеса. Шпиталь, у якому проходять лікування після поранень наші воїни. Разом із Прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте поспілкувалися з воїнами та лікарями. Дякую за порятунок наших людей і нашої України! Одужуйте якнайшвидше", - зазначив Зеленський.

Відео: ОП
Читайте також: Зеленський: Нідерланди допоможуть гарантувати безпеку експортного коридору в Чорному морі

Як повідомляє сайт Президента, Зеленський вручив пораненим захисникам державні нагороди: ордени «За мужність» ІІІ ступеня і медалі «За військову службу Україні».

Зеленський і Рютте також поспілкувалися з медичними працівниками.

Глава Української держави подякував лікарям за те, що вони на своєму місці виявляють героїзм і самовідданість, як і українські військові, яким вони зберегли життя.

«Я завжди вважав і вважаю, що люди – це найголовніше. А потім іде зброя. Вважаю, що наша зброя – це наші люди. Велика честь привітати вас сьогодні, подякувати за вашу щоденну складну роботу та службу Україні й українцям», – наголосив він.

Зі свого боку Рютте зазначив, що вражений героїзмом українських людей, який побачив на власні очі під час візиту до України.

«Я завжди відчував, що Україна переможе. А після цього візиту я абсолютно в цьому переконаний. Завдяки тому, що роблять українці на фронті, і тому, як ви піклуєтеся про своїх людей. Це справжня людяність», – наголосив він.

Зеленський вручив військовим медикам ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та Данила Галицького.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський відзначив підтримку Нідерландами української Формули миру та зусилля щодо притягнення Росії до відповідальності.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-