На Луганщині росіяни ставитимуть ув’язнених на військовий облік одразу в колоніях

На Луганщині росіяни ставитимуть ув’язнених на військовий облік одразу в колоніях

Укрінформ
На тимчасово захоплених територіях Луганської області ув’язнених ставитимуть на військовий облік одразу у виправних закладах.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

"Аби збільшити показники примусової мобілізації на окупованих територіях, у Міноборони РФ розглядають можливість зробити зміни в положенні про військовий облік. Згідно з ними, ув’язнених на території "ЛНР" будуть ставити на облік одразу у виправних закладах, щоб вони швидше могли, так би мовити "искупить свою вину перед родиной", - підкреслили в ОВА.

Як ідеться в повідомленні, відкривати виборчу дільницю чи голосувати усім удома – в населених пунктах окупованої Луганщини визначалися окремо. Це загарбникам дозволила ЦВК РФ.

Читайте також: Тих, хто підтримає фіктивні вибори РФ на окупованих територіях, чекають санкції — Блінкен

Тобто, наголошують в ОВА, якщо навіть є висновок поліції стосовно достатнього рівня безпеки проведення псевдовиборів, так звана "територіальна виборча комісія" може не дослухатися цієї думки і не відкривати дільниці.

Загарбники визнали, що "реалізували недостатньо заходів щодо примусової паспортизації населення до так званих "перших виборів". Тому виборчі комісії отримали усне рішення дозволяти віддавати голоси навіть без паспорта рф", підкреслили в ОВА і додали, що в Алчевську працівники металургійного комбінату могли пред’явити лише пропуск.

За словами начальника ОВА Артема Лисогора, військове командування РФ "бачить ціль і більш його нічого не цікавить, навіть власні втрати. Є команда прорвати нашу оборону біля Новоєгорівки – противник її намагається виконати, постійно додаючи резерви. Недораховуються танків – одразу приїздять ще з тилу".

Читайте також: На захопленій Луганщині банки почали передавати дані про клієнтів до військкоматів

"Але всі їхні спроби штурмів на поточний час відбито", – зазначив Лисогор.

Як повідомляв Укрінформ, Рада безпеки ООН збереться 8 вересня у зв’язку зі спробою Росії провести у тимчасово захоплених районах Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей так звані "місцеві вибори".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-