Олексій Кулеба на Харківщині обговорив підготовку регіону до опалювального сезону

Олексій Кулеба на Харківщині обговорив підготовку регіону до опалювального сезону

Фото
Укрінформ
Заступник голови Офісу Президента Олексій Кулеба провів оперативні наради на Харківщині щодо безпекової ситуації, посилення захисту регіону та його підготовку до опалювального сезону.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в його Телеграмі.

“Із робочою поїздкою в Харківській області. Провів оперативні наради з представниками командування ОУВ "Харків" та ОТУ “Купʼянськ” щодо безпекової ситуації та посилення захисту регіону. Укріплення кордонів, безпека людей — пріоритет”, - зазначив Кулеба.

Читайте також: Харківщина отримала від Німеччини автомобільну техніку та вогнегасники

Він підкреслив, що окрему увагу приділили Купʼянську та громадам поруч, які постійно під обстрілами.

“Також важлива підготовка громад Харківщини та регіону до опалювального сезону. Зима буде важкою. Ми розуміємо, що ворог продовжить обстріли критичної інфраструктури, енергообʼєктів. Тож треба зробити все для їхнього захисту. Якнайкраще підготуватись до осінньо-зимового періоду, наскільки це можливо в умовах повномасштабної війни”, - зазначив заступник керівника ОП.

Читайте також: Ворожий обстріл Харківщини: кількість поранених у Козачій Лопані зросла до чотирьох

Кулеба також поінформував, що під час робочої поїздки побував у Дергачівській громаді, де триває відбудова багатоквартирних будинків.

“Важливо встигнути до зими, щоб люди могли повернутися в свої домівки до холодів. Єдиним механізмом, координуючи рішення і кроки на всіх рівнях, маємо захищати життя та повертати життя на деокуповані території”, - наголосив заступник керівника ОП.

Читайте також: Російські військовополонені залучені до відбудови України - Юсов

Як повідомляв Укрінформ, унаслідок російських обстрілів на Харківщині залишився без газопостачання Куп'янськ, без електропостачання — Вовчанськ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-