Російські військові з Бурятії «конфіскують» житло мешканців Токмака - Генштаб

Російські військові з Бурятії «конфіскують» житло мешканців Токмака - Генштаб

Укрінформ
Російські загарбники з Республіки Бурятія активно займатися мародерством та знущаються з мирного українського населення тимчасово окупованого міста Токмак, що в Запорізькій області, «конфіскуючи» їхнє житло.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов, передає Укрінформ.

Він розповів, що російські загарбники продовжують активно займатися мародерством та знущатися з мирного українського населення тимчасово окупованих територій.

Читайте також: У Токмаку росіяни влаштували шпиталь у дитсадку

«Так до містечка Токмак Запорізької області прибули підрозділи російських окупантів з Республіки Бурятія, які систематично тероризують місцевих мешканців, нібито перевіряючи їх на наявність документів на право проживання у власних оселях», - повідомив Ковальов.

За словами речника, у разі, якщо загарбники виявляють, що у мешканців немає документів на власність або право проживання, то відбирають усе майно та житло під виглядом «конфіскації», а також б'ють тих громадян, хто висловлює невдоволення і протест.

Читайте також: Воювати в Україні відправляють ув'язнених із Бурятії - перехоплення ГУР

Як повідомляв Укрінформ, вночі 22 серпня ворог атакував Запоріжжя. Пошкоджено 4 багатоповерхівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-