Одеське узбережжя буде закритим для відпочивальників – ОВА

Одеське узбережжя буде закритим для відпочивальників – ОВА

Укрінформ
Цього року одеські пляжі знову будуть закриті для відпочинку.

Про це під час брифінгу у Медіацентрі Україна - Укрінформ повідомив голова Громадської ради при Одеській ОВА Сергій Братчук, передає Укрінформ.

«Спільним наказом ОВА та військового командування, який було прийнято торік, заборонено перебування на узбережжі Чорного моря, а також у затоках, внутрішніх морських водах та на територіях пляжних зон, розташованих вздовж моря на території Одеської області», - сказав Братчук.

Голова Громадської ради при Одеській ОВА наголосив, що наказ на заборону відвідання пляжів є чинним і цього року.

Читайте також: росіяни хочуть створити у Бердянську курорт для своїх військових - ЗМІ

Братчук зазначив, що акваторія Чорного моря замінована та є лінією фронту.

«З боку військового командування проводиться моніторинг безпекової ситуації. Також військові очікують від одеського муніципалітету відповідних пропозицій щодо відпочинку на певних локаціях. Будуть пропозиції, буде робота військового командування, буде остаточне рішення», - додав Братчук.

Нагадаємо, голова Громадської ради при Одеській ОВА також інформував, що місця для відпочинку на узбережжі будуть функціювати за умови урахування правил безпеки. Наприклад, басейн у зоні відпочинку повинен бути встановлений на безпечній відстані від моря. Також заклад має дотримуватися правил безпеки при лунанні сигналу повітряної тривоги, інакше, за словами Братчука, його закриють.

Читайте також: Жителів Одещини попередили про мінну небезпеку в Чорному морі

Як повідомлялося, минулого року пляжі в Одеській області не відкрили через загрозу наявності мін та ворожих атак. На узбережжі були облаштовані спеціальні зони відпочинку, які були відокремлені від моря сіткою. Вздовж узбережжя чергували правоохоронці та не дозволяли відчайдухам підходити до води.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-