росіяни хочуть створити у Бердянську курорт для своїх військових - ЗМІ

росіяни хочуть створити у Бердянську курорт для своїх військових - ЗМІ

Укрінформ
російські загарбники планують створити в тимчасово захопленому Бердянську курорт для своїх вояків, який фактично перетвориться на військовий об'єкт.

Про це повідомляє Телеграм-канал Бердянськ Сьогодні, передає Укрінформ.

"У планах окупантів - перепрофілювати колишню територію курорту виключно під потреби російської армії. З усіма іншими наслідками, які буде мати таке рішення. Звісно, що при утворенні такого масштабу, по суті, військової бази, яка здатна прийняти одночасно тисячі осіб, така територія буде ретельно охоронятися як військовий об’єкт", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пропагандистські канали оприлюднили відео візиту керівників партії «єдина росія», які повідомили про рішення створити в Бердянську умови для реабілітації військових рф та членів їхніх сімей. Місцем для реалізації задуму росіяни обрали територію та майновий комплекс групи тутешніх санаторіїв. За наявною інформацією, керівником цього напрямку окупанти призначили місцевого колаборанта миколу мірошниченка.

Читайте також: У Бердянську загарбники готуються відбирати квартири та шукають партизанів

"Користуючись географічним розташуванням Бердянська, який поки що знаходиться у найвіддаленішому тилу війни, окупанти розраховують на недоторканість своїх недобитків. А знаючи, як вони бояться місцевого населення, місцевим мешканцям про прогулянки лікувальними маршрутами курорту, як і про вихід до моря можна забути", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, на Запоріжжі російські загарбники продовжують облаштовувати шпиталі на території цивільних медичних закладів. Зокрема, у лікарні Нововасилівки Приазовського району проходять лікування близько 200 поранених військових рф. Цивільному населенню доступ до лікувального закладу заборонено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-