Повернемо український прапор в усі наші міста: Зеленський показав кадри зі звільненої Київщини

Повернемо український прапор в усі наші міста: Зеленський показав кадри зі звільненої Київщини

Фото
Укрінформ
Рік тому український народ зупинив найбільшу антилюдську силу нашого часу – російські терористичні війська. Україна звільнить усі наші землі, поверне український прапор в усі міста й громади.

Яка передає Укрінформ, про це в Телеграмі заявив Президент України Володимир Зеленський з нагоди звільнення Київщини від російських окупантів.

«Перші наступи, перші здобутки, перші звільнені території. Рік, як ми вигнали окупантів із Київщини. Український народе! Ти зупинив найбільшу антилюдську силу нашого часу. Ти зупинив силу, яка зневажає та хоче знищити все те, що дає значення людині. І ми звільнимо всі наші землі. Повернемо український прапор в усі наші міста й громади. Зробимо все, щоб Україна повернулась», - наголосив глава держави.

Читайте також: Буча може стати майданчиком для трибуналу проти росії – Президент

Як повідомляв Укрінформ, увечері 2 квітня 2022 року Міністерство оборони України заявило, що українські військові визолили Київську область від російських загарбників. Тоді останні підрозділи ворога були вибиті з Бучі, Гостомеля й Бородянки.

За даними Нацполіції, на Київщині окупанти вбили 1374 українців, 280 вважаються зниклими безвісти, загинуло 38 дітей, 34 зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-