У захопленому Сєвєродонецьку не працює каналізація, на вулицях — гори сміття

У захопленому Сєвєродонецьку не працює каналізація, на вулицях — гори сміття

Укрінформ
Із настанням тепла санітарна ситуація у тимчасово захопленому російськими загарбниками Сєвєродонецьку ускладнилася - сміття на вулицях і у дворах ніхто не прибирає, воду людям подають погодинно, каналізацію не лагодять.

Як передає Укрінформ, про це керівник Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Олександр Стрюк повідомив у Телеграмі.

«У Сєвєродонецьку ускладнилася гуманітарна ситуація: в місті почалися перебої з постачанням електроенергії, тому що лінії передачі росіяни облаштовували без заходів безпеки. З підвищенням температури повітря погіршилася санітарна складова, тому що сміття з дворів окупанти так і не вивезли – там позаводилися гризуни», - розповів Стрюк.

Читайте також: У Херсоні через тривалу окупацію переповнене сміттєзвалище

Він додав, що воду людям подають погодинно, при цьому каналізацію ніхто не лагодить, оскільки робити це в напівзруйнованих будинкам практично неможливо.

«Потрібно міняти міські колектори, але займатися цим ніхто не збирається», - зауважив очільник міста.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники вчиняють мародерства під виглядом пошуку диверсантів і партизанів у селах на тимчасово захопленій території Луганської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-