На Луганщині росіяни мародерять у селах під приводом пошуку диверсантів

На Луганщині росіяни мародерять у селах під приводом пошуку диверсантів

Укрінформ
російські загарбники у селах на тимчасово захопленій Луганській області під виглядом пошуку диверсантів і партизанів вчиняють мародерства.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

“Зокрема у Сиротиному, що поблизу Сєвєродонецька, окупаційна влада розповсюдила інформацію про проникнення диверсантів та роботу партизанів. Це стало причиною посиленого побудинкового обшуку населення. У закритих домівках замість диверсантів знаходять цінні речі”, - ідеться у повідомленні.

Також в ОВА повідомляють, що про початок масштабних військових навчань із залученням всього призовного чоловічого населення оголосили загарбники у Старобільську, Щасті, Новому Айдарі, Новопскові та Нижньотеплому. Залучаються ті, хто вже має паспорт так званої “лнр” або росії. Таким чином загарбники намагаються приховати тотальну мобілізацію у вищеназваних населених пунктах.

Читайте також: На Луганщині загарбники оголосили про початок масштабних військових навчань

“А ось втрати їм приховати не вдається. Тому що, до прикладу, у Сватовому довелося облаштовувати додатковий шпиталь для поранених бойовиків. Будівля розташована в східній частині міста. Там перебуває близько 30 важкопоранених військових зс рф, які були завезені туди протягом останніх двох діб. Загалом відзначається збільшення кількості важкопоранених російських військових - евакуаційних рейсів на територію росії побільшало з двох до трьох на тиждень. До обслуговування поранених залучають місцевих жителів, які мають хоч якусь медичну освіту”, - зазначають в ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники на офіційному рівні визнали повне знищення Попасної Луганської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-