На Луганщині загарбники оголосили про початок масштабних військових навчань

На Луганщині загарбники оголосили про початок масштабних військових навчань

Укрінформ
На Луганщині загарбники оголосили про початок масштабних військових навчань, намагаючись приховати тотальну мобілізацію у низці населених пунктів області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбуці.

“Місцева так звана влада на тимчасово окупованих і захоплених територіях Луганської області заявила про початок масштабних військових навчань із залученням всього призовного чоловічого населення Старобільська, Щастя, Нового Айдару, Новопскова та Нижньотеплого, які мають паспорти з написами "лнр" та "російська федерація". Таким чином окупанти намагаються приховати тотальну мобілізацію у вищеназваних населених пунктах”, - зазначається у повідомленні.

Читайте також: Зеленський про засідання Ставки: Головна увага – боям на Донбасі

При цьому додається, що між населеними пунктами Ішунь та Воєнка тимчасово окупованої території Автономної республіки Крим противник розпочав будівництво фортифікаційних споруд та окопів. До виконання робіт примусово залучається цивільне населення на безоплатній основі.

Нагадаємо, упродовж доби ворог завдав 34 авіаційних удари, 11 з них - із застосуванням БПЛА «Шахед-136». 10 цих БпЛА було знищено нашими підрозділами ППО, один влучив в об’єкт промислової інфраструктури, проте жертв серед цивільного населення немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-