російські загарбники почали у Маріуполі відкриту мобілізацію

російські загарбники почали у Маріуполі відкриту мобілізацію

Укрінформ
російські загарбники почали у Маріуполі відкриту мобілізацію, передусім це стосується чоловіків, які вже отримали російський паспорт – їх відправляють воювати з Україною.

Про це у Телеграмі повідомляє Маріупольська міська рада, передає Укрінформ. 

«Окупанти почали у Маріуполі відкриту мобілізацію. З’явилася інформація, що в один з навчальних закладів окупованого міста надійшло мобілізаційне розпорядження. Тепер чоловіків, які працюють викладачами та першими отримали російський паспорт, відправлять в окопи», - йдеться у повідомленні.

У міськраді нагадали, що до цього трьох працівників комунального підприємства окупантів «Автодор» також було мобілізовано та відправлено вмирати за «асвабадителей».

«Такі випадки не поодинокі. Скоро це стане новою нормою. Тепер окупанти шукають новий мобілізаційний ресурс на комунальних підприємствах та у міській структурі, бо не все так добре на фронті. Тож, як і очікувалося, маріупольців вже офіційно починають використовувати в якості гарматного м’яса», - пояснили у міській раді.

Читайте також: Траса від Маріуполя до Бердянського кільця вся у військових вантажівках рф - Андрющенко

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів.

Маріуполь та навколишні селища загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб російської армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-