Ворог хоче дестабілізувати Одещину вкидами в соцмережах – ОВА

Ворог хоче дестабілізувати Одещину вкидами в соцмережах – ОВА

Відео
Укрінформ
Противник хоче дестабілізувати ситуацію на Одещині, роблячи вкиди в соціальних мережах.

Про це сказав у відеозверненні начальник Одеської військової адміністрації Максим Марченко, передає Укрінформ.

«Війна продовжується і набирає обертів, як на полі бою, так і в інформаційному просторі. Противник докладає неймовірних зусиль, щоб дестабілізувати ситуацію в області, розповсюджуючи неправдиву інформацію в соціальних мережах. Попереду ще багато важких днів, але разом ми обов’язково вистоїмо, а наші вороги вкотре відчують, що таке український бойовий дух, - сказав Марченко.

Читайте також: В небі над Одещиною сили ППО знищили чотири «Шахеди»

Він зауважив, що останнім часом Одещина зазнає все більших обстрілів.

«Як всі можуть бачити, обстрілів у нашій області стало більше. Разом із тим ворог проводить більш інтенсивні дії по всій лінії зіткнення. Дякуючи нашим Збройним силам, ворог не має успіху. Завдяки підрозділам протиповітряної оборони Одещини, наше небо надійно захищене. Але не варто думати, що путін не піде на що завгодно, щоб спробувати захопити нас, жаліти Одещину та місто Одеса, як дехто чомусь каже, окупанти точно не будуть. Нещодавні ракетні та бомбові удари тільки підтверджують це. Але ніхто і ніколи не здасть Одесу. Будьте в цьому впевнені», - наголосив начальник ОВА.

Як повідомлялося, 11 лютого вночі російські загарбники завдали кількох ракетних ударів по Одещині із застосуванням авіації і берегового ракетного комплексу з території тимчасово окупованого Криму: цілили по об'єктах критичної інфраструктури та острову Зміїний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-