Загарбники вночі обстріляли критичну інфраструктуру Одещини та острів Зміїний

Загарбники вночі обстріляли критичну інфраструктуру Одещини та острів Зміїний

Укрінформ
Уночі російські загарбники завдали кількох ракетних ударів по Одещині із застосуванням авіації і берегового ракетного комплексу з території тимчасово окупованого Криму: цілили по об'єктах критичної інфраструктури та острову Зміїний.

Про це із посиланням на Оперативне командування "Південь" повідомляє у Телеграмі пресслужба Одеської міської ради, передає Укрінформ

"Двічі територію регіону атаковано авіацією. Намагаючись створити панічні настрої серед населення прикордонних з Молдовою і невизнаним Придністров'ям районах, рашисти спрямували по розташованій там критичній інфраструктурі ракети повітряного базування. Двома Су-24М ворог здійснив бомбардування острова Зміїний, скинувши чотири авіабомби", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з берегового ракетного комплексу з території тимчасово окупованого Криму ворог випустив три протикорабельні ракети "Онікс", влучивши у прибережну зону.

Люди не постраждали, зазначили в ОК "Південь".

Читайте також: Ворожі дрони вночі атакували об’єкти енергетики у двох районах на Дніпропетровщині

Як повідомлялося, напередодні ввечері у небі над Одеською областю підрозділи протиповітряної оборони збили чотири дрони-камікадзе типу “Shahed”.

Загалом у період з 18.00 до 23.55 Сили оборони знищили 20 ударних безпілотників «Shahed-136/131».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-