Обстріл Дніпра: постраждалі можуть отримати безкоштовно психологічну підтримку

Обстріл Дніпра: постраждалі можуть отримати безкоштовно психологічну підтримку

Укрінформ
У чотирьох медичних закладах Дніпра люди, які постраждали від ракетного удару 14 січня, можуть отримати безкоштовну психологічну підтримку.

Як передає Укрінформ, про це повідомила дружина Президента Олена Зеленська у Телеграмі.

«20 фахівців готові надавати безкоштовну психологічну підтримку людям, які постраждали від ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі», - зазначила перша леді.

Вона уточнила, що спеціалісти із базовою медичною або психологічною освітою пройшли навчання у межах проєкту «Психосоціальна підтримка під час війни» від IsraAID і володіють методиками кризової, військової, екстремальної психології, першої психологічної допомоги.

За словами Зеленської, отримати їхню допомогу можна у Дніпропетровському обласному госпіталі ветеранів війни, Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги, Клінічній лікарні з надання психіатричної допомоги та Дніпропетровському обласному спеціалізованому реабілітаційному центрі «Солоний лиман».

«Телефонуйте, будь ласка, до психологині проєкту Тетяни Єрмолаєвої, яка скерує вас до фахівців: 0668770857, 0677180271», - додала вона.

Читайте також: У Дніпрі рятувальна операція триває понад 63 години

Зазначається, що проєкт реалізується у межах ініціативи зі створення Національної програми психічного здоров'я та психосоціальної підтримки.

Як повідомлялося, 14 січня у Дніпрі російська ракета влучила в під‘їзд, де було 72 квартири. Станом на ранок 17 січня кількість загиблих сягнула 41-го (з них 4 дитини), травмовано 79 осіб (з них 16 дітей), врятовано 39 осіб (з них 6 дітей).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-