Керівні посади у школах на Луганщині загарбники віддають росіянам - ОВА

Керівні посади у школах на Луганщині загарбники віддають росіянам - ОВА

Укрінформ
На тимчасово окупованій території Луганської області росіян призначають на керівні посади навіть у школах, а від місцевих «посадовців» вимагають відмовитися від громадянства України.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє в Телеграмі.

За даними ОВА, у Біловодській громаді на посаду директора Новоолександрівської середньої школи загарбники призначили чоловіка з російського Новосибірська.

Від місцевих «держслужбовців» вимагають писати заяви на відмову від українського громадянства. «Тобто, «загубити» паспорт вже не вийде», — зауважили в ОВА.

Тим часом окупаційна «влада» Лисичанська влаштувала в місті майже свято з приводу роздачі 14 кубометрів дров. Цього тижня там розпочалася видача вугілля соціально-незахищеним верствам населення, що має пічне опалення та потребує палива.

Читайте також: Міста на захоплених територіях Луганщини не готові до опалювального сезону – Гайдай

За інформацією ОВА, усього в загарбників у резерві є близько 70 тонн вугілля, яке доставлять адресно. Якщо розраховувати на всю зиму, вистачить цього щонайбільше на 30 будинків.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захоплених територіях Луганської області працівників медичних закладів зобов’язали стати на військовий облік для подальшого доукомплектування вакантних посад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-