Кабмін виділив 410 мільйонів на відновлення телерадіомовлення у чотирьох областях

Кабмін виділив 410 мільйонів на відновлення телерадіомовлення у чотирьох областях

Укрінформ
Уряд виділив Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення на безповоротній основі ₴410 мільйонів гривень для відновлення телерадіомовлення в Харківській, Чернігівській, Сумській та Херсонській областях.

Про це повідомив постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Виділено Адміністрації державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації (для Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення) з резервного фонду державного бюджету на безповоротній основі 410 млн грн для забезпечення відновлення телерадіомовлення в Харківській, Чернігівській, Сумській та Херсонській областях», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні відкриють хаби для підтримки роботи незалежних медійників у складних умовах

Водночас, за словами Мельничука, скорочено видатки, передбачені на 2022 рік у загальному фонді держбюджету Міністерству цифрової трансформації за програмою «Керівництво та управління у сфері цифрової трансформації» на 25,3 млн грн та за програмою «Електронне урядування» на 25,6 млн грн, а також для Держспецзв’язку за програмою «Розвиток та модернізація державної системи спеціального зв’язку та захисту інформації» на 12,6 млн грн.

Як повідомлялось, у виизволеному Херсоні та навколишніх населених пунктах уже доступний один з українських телеканалів, який веде трансляцію заганльнонаціонального телемарафону. Також жителі Херсонської області можуть слухати у FM-діапазоні перший канал українського радіо на частоті 92,0 МГц.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-