Рятувальники у Дніпрі розібрали завали після російського ракетного удару - ОП

Рятувальники у Дніпрі розібрали завали після російського ракетного удару - ОП

Укрінформ
У Дніпрі розібрали завали після ракетного обстрілу 30 вересня, ремонтують вікна та покрівлі будинків; у Миколаєві також тривають ремонтні роботи в багатоповерхівках та відновлюється газопостачання.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко на брифінгу, передає Укрінформ.

"30 вересня дві ракети «Іскандер М» обстріляли Дніпро. росіяни вдарили по місцевому ринку та транспортному підприємству. Рятувальники розібрали завали. Вивезли 190 тонн зруйнованих конструкцій. Комунальники обстежили пошкоджені будинки. Почали заміну вікон та скління. Триває ремонт покрівель", - зазначив Тимошенко.

У Миколаєві, за його словами, відновлюють об’єкти, що постраждали внаслідок нещодавніх російських обстрілів.

Заступник керівника ОП нагадав, що 30 вересня були пошкоджені багатоповерхівки, усувати наслідки комунальні служби почали того ж дня.

"У будинках закривають вікна, роботи тривають. У будинках були пошкоджені електромережі та газопровід. Електропостачання було відновлено того ж дня. Щодо газопостачання – роботи з підключення квартир триває", - сказав посадовець.

Крім того, за його словами, на Харківщині проводяться роботи з обстеження електроенергетичної інфраструктури на території деокупованих населених пунктів у Харківському, Чугуївському, Куп'янському, Ізюмському та Богодухівському районах.

Тимошенко зауважив, що після розмінування території триває робота з відновлення мереж у Балаклії, підключили до енергопостачання абонентів сіл Черкаська Лозова, Слобідське та Кутузівка.

Читайте також: В ОП розповіли, скільки об'єктів пошкоджені на Харківщині, Чернігівщині, Сумщині та Запоріжжі

В області тривають роботи з відновлення газопостачання в деокупованих населених пунктах, працюють над відновленням діяльності ЦНАПів.

"Щоденно триває доставка гуманітарної допомоги. Ізюмський район отримав 457 тонн продуктів. Куп’янський район 141 тонну, Чугуївський район 30 тонн", - додав заступник керівника ОП.

Як повідомлялося, 30 вересня російські війська завдали удару по Дніпру ракетою "Іскандер", знищивши транспортне підприємство. Були вбиті троє людей, п’ятеро поранені.

Тоді ж загарбники обстріляли Миколаїв ракетами типу С-300.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-