У «бюлетені» для псевдореферендуму немає відривного талона - мер Мелітополя

У «бюлетені» для псевдореферендуму немає відривного талона - мер Мелітополя

Укрінформ
"Показано зразок "бюлетенів", за яким вони хочуть проводити "голосування". В ньому немає відривного талона. Тож ніхто не зможе проконтролювати, скільки видано бюлетенів", - сказав він.

Федоров заявив, що фейковий захід не відображатиме реальну картину.

"Насправді нічого не буде відбуватись, ніякого голосування не буде. Це точно не буде відображати реальну картинку. Нічого не відбувається, і тому ми не маємо звертати на це увагу, і рашисти не будуть звозити міжнародних спостерігачів, тим паче об'єктивних", - додав мер.

За його словами, на тимчасово захоплених територіях Запорізької області загарбники видали менш як 10 тисяч російських паспортів, але при цьому говорять про те, що росію підтримують понад 80% жителів.

Як повідомлялося, 20 вересня ватажки "л/днр" та колаборанти на захоплених росією територіях Херсонської і Запорізької областей оголосили "референдуми про приєднання до росії" та призначили їх на 23-27 вересня.

Україна та лідери західних країн вже заявили, що будь-які російські фіктивні “референдуми” в Україні будуть нелегітимними.

Водночас президент рф володимир путін 21 вересня сказав, що росія визнає результати «референдумів».

Читайте також: Усі центри підготовки до «референдумів» росіяни облаштовують у багатолюдних місцях – розвідка

Тим часом результати соціологічного дослідження свідчать, що на тимчасово окупованих територіях України переважна більшість респондентів впевнені, що їхня область має бути невіддільною частиною України, а їх добробут і безпека значно погіршилися з моменту окупації.

Зокрема, майже 73% респондентів вважають абсолютно необґрунтованими територіальні претензії рф на їх область. Також 82% опитаних на тимчасово окупованих територіях України відповіли, що не підуть на референдум, якщо російська федерація проводитиме його у їх місті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-