На окупованій території Запоріжжя опалювальний сезон під загрозою зриву

На окупованій території Запоріжжя опалювальний сезон під загрозою зриву

Укрінформ
На тимчасово захоплених територіях Запорізької області опалювальний сезон під загрозою зриву. Якщо зупиниться ЗАЕС, не буде тепла в Енергодарі.

Про це в Телеграмі повідомив голова Запорізької ОВА Олександр Старух, передає Укрінформ.

«З наближенням зими погіршиться ситуація з комунальними послугами. Опалювальний сезон у Мелітополі, Енергодарі, Василівці, Бердянську під загрозою зриву, так само як і робота водогонів, газогонів та електромереж. Досить складна ситуація в місті Енергодар, де окупанти також не пропускають гуманітарний вантаж, ускладнюють виїзд людей. Через зупинку ЗАЕС опалювальний сезон під загрозою – мережі Енергодара працюють лише за рахунок вторинного тепла електростанції. Якщо ж не працює станція, то і немає тепла», - сказав Старух.

Читайте також: Тепла у будинках Луганщини не буде, навіть якщо її деокупують найближчим часом - Гайдай

Він додав, що загарбники тиснуть на місцеве населення Мелітополя – тримають людей у заручниках, ходять по квартирах та шукають партизанів і тих, хто чинить опір.

Крім того, російські війська створили складну гуманітарну ситуацію і відмовляються пропускати до наших міст машини з медикаментами, які необхідні людям.

Як повідомляв Укрінформ, міжнародні організації допоможуть Донеччині пройти зиму, яка буде вочевидь найтяжчою за всі роки незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-