У Маріуполі загарбники продовжують зносити будівлі

У Маріуполі загарбники продовжують зносити будівлі

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі загарбники зносять чергову пошкоджену обстрілами будівлю, у такий спосіб вони знищують сліди своїх злочинів.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко та оприлюднив відповідне відео з місця події.

«Прямо зараз окупанти зносять чергову будівлю по вул. Латишева, ховаючи під будівельним сміттям особисте життя сотень маріупольців. Разом із меблями, особистими речами та дрібницями, з яких було складено життя людей окупанти ховають наслідки власних злочинів. А люди? А люди знову змушені самостійно шукати де жити. Така вона, турбота окупантів. «русскій мір» у всій своїй справжній красі», - написав під відео радник мера.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: росіяни перетворили на руїни найстарішу школу Маріуполя

Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. Від початку повномасштабного вторгнення у місті загинули близько 22 тис. жителів. Понад 50 тис. людей були депортовані в росію і на тимчасово захоплені території Донецької області.

Нині у місті залишаються понад 100 тис. жителів. Але жити більшості людям ніде.

Читайте також: У Маріуполі загарбники зруйнували історичний особняк купця Трегубова біля драмтеатру

Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних захворювань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-