На Львівщині запрацювала пекарня для військових

На Львівщині запрацювала пекарня для військових

Фото
Укрінформ
У Львівській області на базі військової частини запрацювала пекарня.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Львівської ОВА, передає Укрінформ.

«В одному з районів Львівщини відновила роботу хлібопекарня. Потужність підприємства, яке діє на базі військової частини, до двох тонн виробів на добу. Пекарня працюватиме на потреби військових», - зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Очільник області уточнив, що до 2016 року тут також випікали хліб, але через невідповідність санітарним нормам та застаріле обладнання виробництво зупинили. Після капітального ремонту та оновлення обладнання пекарня отримала друге життя.

«Зробити таку добру справу вдалось спільними зусиллями. На капітальний ремонт виділили 3 мільйони 300 тисяч гривень. З них 1 мільйон – фінансування від Львівської ОВА, решта – кошти місцевих громад», – додав Козицький.

Читайте також: На Львівщині у закладах освіти створять 1100 місць для проживання переселенців

Як повідомляв Укрінформ, від початку повномасштабного вторгнення ціни на продукти харчування в Україні зросли на 20-30%. За висновками експертів, восени може зрости ціна на хліб та хлібобулочні вироби через те, що завдяки відновленню аграрного експорту в Україні зростатиме вартість зерна на внутрішньому ринку.

Фото: Фейсбук Львівської ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-