Митрополит Епіфаній відвідав у львівській лікарні українців, які постраждали від війни

Митрополит Епіфаній відвідав у львівській лікарні українців, які постраждали від війни

Фото
Укрінформ
Предстоятель Православної церкви України митрополит Київський і всієї України Епіфаній відвідав українців, які зазнали травм внаслідок війни, у Львівській лікарні Св. Пантелеймона, де планують відкрити Національний реабілітаційний центр «Незламні».

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Першого медоб’єднання Львова, передає Укрінформ.

“Мене вразило те, що побачив. Досі я відвідував багато лікарень, особливо за кордоном, і зараз бачу, що в Україні, а особливо у Львові, є велике зрушення у розвитку медицини і допомозі тим, хто постраждали від цієї жорсткої війни”, - сказав сьогодні під час відвідин лікарні Св. Пантелеймона Епіфаній.

Митрополит підтримав поранених українців, які постраждали від війни. Предстоятель поспілкувався та подякував медпрацівникам, які щодня проявляють жертовність та лікують недуги душі і тіла українських пацієнтів.

“Бажаю всім, хто тут перебуває, особливо лікарям, сили і допомоги від Господа. Є великий потенціал, щоби ця лікарня в майбутньому увійшла в топ найкращих лікарень не лише Європи, а й світу”, - додав Епіфаній.

Читайте також: Митрополит Епіфаній вперше прибув до Греції як Предстоятель ПЦУ

Як повідомляв Укрінформ, у Львові планують відкрити Національний реабілітаційний центр «Незламні». Очікується, що за рік тут робитимуть 10 тисяч операцій та зможуть допомогти понад 50 тисячам українців, які постраждали від війни. Попередня вартість створення Національного реабілітаційного центру – 77 млн євро. Будівництво триватиме близько двох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-