У Мелітополі колаборанти вирізають кущі і дерева біля своїх будинків - бояться партизанів

У Мелітополі колаборанти вирізають кущі і дерева біля своїх будинків - бояться партизанів

Укрінформ
Нині колаборанти неспокійно почуваються у тимчасово захопленому Мелітополі.

Про це в ефірі національного телемарафону новин повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

За його словами, прихильники рф вирізають кущі та дерева поблизу своїх будинків, бо бояться, що там можуть ховатись партизани, сили супротиву.

"Інший факт - після вдалих дій наших партизан та ЗСУ колаборанти масово виходять на зв'язок з СБУ та владою. Вони не хочуть співпрацювати з окупантами, вони це зрозуміли, коли їх перестали випускати в Крим за фейковими паспортами", - сказав він.

Також міський голова зазначив, що сьогодні, 11 вересня, мав відбутись псевдореферендум на тимчасово загарбаних територіях Запорізької області, але після серії вибухів у штабах "єдиної росії", його скасували.

Читайте також: У районі Нової Каховки ЗСУ розгромили міст, наведений росіянами через Дніпро

Як повідомляв Укрінформ, очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що на Харківщині деокуповані вже більше 40 населених пунктів.

Нині ЗСУ проводять активні наступальні дії на північно-східному напрямку, та продовжують послідовні зусилля із повернення територій на півдні країни, зокрема, у напрямку Херсона.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла, що перед просуванням артилеристи Збройних Сил України запускають на позиції загарбників снаряди, начинені листівками з інструкціями для військових рф, як здатися в полон, та з нагадуванням, що в них є шанс скласти зброю та вижити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-