На Харківщині вже деокуповані понад 40 населених пунктів - ОВА

На Харківщині вже деокуповані понад 40 населених пунктів - ОВА

Укрінформ
На Харківщині деокуповані вже більш ніж 40 населених пунктів.

Про це у Телеграміповідомляє Харківська ОВА з посиланням на очільника ХОВА Олега Синєгубова.

«У нас звільнена значна частина наших територій Чугуївського району, Куп’янського і Балаклійського районів. Наші підрозділи зайшли до Куп'янська, триває звільнення населених пунктів Ізюмського району. Ці населені пункти визначаються вже десятками. На сьогодні це більше 40 населених пунктів», - зазначає Синєгубов.

Він зауважив, що, насправді, деокупованих населених пунктів є значно більше, але оголосити цю кількість наразі не можна в інтересах військової операції ЗСУ, яка триває. Ворог постійно намагається атакувати українських військових, але вони тривають свої позиції.

Читайте також: Україна здивувала світ темпами наступу на Харківщині - бельгійські ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла, що перед просуванням артилеристи Збройних Сил України запускають на позиції загарбників снаряди, начинені листівками з інструкціями для військових рф, як сдатися в полон, та з нагадуванням, що в них є шанс скласти зброю та вижити.

Повідомлялося, що нині ЗСУ проводять активні наступальні дії на північно-східному напрямку, та продовжують послідовні зусилля із повернення територій на півдні країни, зокрема, у напрямку Херсона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-